Izvor: HotSport.rs, 31.Avg.2016, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I ZVANIČNO: Miljenik zvezdaša napustio klub (FOTO)

Ono o čemu se spekulisalo već neko vreme, dobilo je danas potvrdu – Crvena zvezda u narednu sezonu ulazi bez jednog od navijačima omiljenih igrača.

Doskorašnji košarkaš Crvene zvezde Vladimir Štimac i zvanično je postao igrač Bešiktaša. On je sa klubom iz Istanbula potpisao jednogodišnji ugovor, a finansijski detalji nisu saopšteni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> Štimac je prošle godine osvojio ABA ligu i šampionat Srbije sa Crvenom zvezdom, dok je sa reprezentacijom Srbije došao do finala Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru.
 
Vladimir Stimac, #Beşiktaş Sompo Japan’da https://t.co/NLy0NA9x4g
— Manşet Beşiktaş (@MansetBesiktas_) August 31, 2016

The post I ZVANIČNO: Miljenik zvezdaša napustio klub (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Crvena zvezda ima novog napadača: Vujaklija na Marakani (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 31.Avg.2016

Međutim, Vujaklija će se aktuelnom šampionu Srbije pridružiti tek u decembru. I to kao slobodan igrač, što znači da je Zvezda bez ulaganja dobila odličnog napadača...Vujaklija je fudbaler koji ispunjava standarde Miodraga Grofa Božovića, a crnogorski stručnjak je nedavno otkrio da bi voleo...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.