Izvor: Piplmetar.rs, 08.Nov.2023, 05:40

I Sferopulos stigao na “Marakanu“, koreografija ga oduševila!

Kako se i očekivalo, veliku podršku sa tribina večeras imaju fudbaleri Crvene zvezde sa tribina “Marakane“, ali ono što se baš i nije očekivalo, jeste to da ekipa trenera Baraka Bahara izgleda tako nemoćno tokom prvog poluvremena ove utakmice.
RB Lajpcig je posle prvog poluvremena vodio “samo“ sa 1:0, imajući u vidu da je odnos u šutevima ka golu bio čak 17:1 u korist gostiju.
Videćemo kako će to >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << izgledati u nastavku, a sreću Zvezdinim fudbalerima poželeo je novi trener košarkaša Crvene zvezde, Grk Janis Sferopulos koji se oglasio na Tviteru, uz snimak koreografije koja se mogla videti na “Marakani“ na početku meča.
“Moja prva utakmica Lige šampiona u Beogradu! Srećno, Zvezdo“, napisao je Sferopulos.

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.