I Lazić napušta Marakanu

Izvor: TV Arena Sport, 03.Jun.2015, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Lazić napušta Marakanu

Posle odlaska Miloša Bosančića na izlaznim vratima fudbalskog kluba Crvena zvezda je i mladi štoper Darko Lazić, koji je prve fudbalske korake napravio baš u ovom klubu.

˝Darko je dobar momak, koji je već 10 godina u Crvenoj zvezdi, ali nije zadovoljan načinom na koji se klub odnosi prema njemu. On ne želi da se rastane neprijateljski >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << sa Zvezdom, jer mu je ona mnogo dala i on je dao sve od sebe da joj uzvrati. Međutim, jasno je da su male šanse da se njegova situacija na Marakani popravi i zato smo veoma blizu toga da Darko zatraži da ga klub pusti. Naravno, želja svih je da to bude prijateljski i da i Zvezda što više izvuče iz toga. Prošle zime je postojala mogućnost da klub zaradi na Darkovom transferu, ali on se, nažalost, nije realizovao. Sada bi mogli da dođemo u sličnu situaciju i zato mislim da je to najbolja varijanta za sve. Da se razumemo, Zvezdin dug prema Darku, nije mali˝, rekao je za medije Darko Anić, menažer Zvezdinog štopera.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket


U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije paketa.

Ako ste propustili neku vest iz fudbala obavezno pogledajte link vesti.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.