Hrvatski huligani ostaju u srpskom pritvoru

Izvor: Mondo, 15.Jan.2018, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatski huligani ostaju u srpskom pritvoru

Viši sud u Beogradu produžio je za još 30 dana pritvor šestorici huligana iz Splita koji su sredinom decembra prošle godine učestovali u neredima tokom utakmice Crvena zvezda - Partizan u Beogradu.

Foto: Guliver/Getty images/Lars Baron Ilustracija

Pritvor im je produžen rešenjem sudije za prethodni postupak 12. januara, precizirala je za Tanjug portparol suda Bojana Stanković.

Po >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ovom rešenju pritvor može da im traje do 11. februara, a produžen je zbog opasnosti od bekstva i uznemirenja javnosti.

Strani huligani kod srpskog tužioca, jedan pobegao

Protiv njih je u toku i krivični postupak u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, pred kojim su se na saslušanju branili ćutanjem.

Svi se terete za nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi.

U pritvoru Okružnog zatvora su hrvatski državljani - Ivan Mišković, Stjepan Mihovilović, Hrvoje Baković, Jakov Podrug, Ante Firić i Damir Tovarović.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.