Hrabro, Zvezdo! (SASTAVI)

Izvor: Sportske.net, 27.Avg.2019, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrabro, Zvezdo! (SASTAVI)

Vladan Milojević je odabrao tim koji će se boriti za Ligu šampiona.

Biti ili ne biti!

Tako bi se možda mogao protimačiti večerašnji susret na stadionu Rajko Mitić i pored činjenice da će Crvena zvezda bez obzira na ishod današnjeg meča igrati u Ligi Evrope.

Ipak, Liga šampiona je potpuno druga dimenzija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i nema sumnje da bi drugo uzastopno učešće "crveno-belih" u evropskoj eliti umnogome značilo ne samo Zvezdi, već i srpskom fudbalu u celini.

Što se terena tiče, Vladan Milojević je izveo očekivan sastav, ponovo je svoje mesto u timu pronašao Vukanović za kojeg se govorilo da će mesto ustupiti Ivaniću što se nije desilo.

Sa druge strane, Žerardo Zoane u sastavu Jang Bojsa je izvršio nekoliko izmena, na teren će od prvog minuta kročiti Sorensen i Janko.

CRVENA ZVEZDA: Borjan - Gobeljić, Milunović, Degenek, Rodić - Jovančić, Kanjas, Marin, Vukanović, Garsija - Boaći.

JANG BOJS: Fon Balmos - Mvula Lotomba, Ceziger, Sorensen, Lustenberger - Janko, Siero, Asale, Ebišer, Ngamalaeu - Nsame.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.