Holand se javio iz skloništa: Čoveče, jezivo je – snimam ovo, jer ko zna... VIDEO

Izvor: B92, 08.Okt.2023, 00:49

Holand se javio iz skloništa: Čoveče, jezivo je – snimam ovo, jer ko zna... VIDEO

Džon Holand, bivši košarkaš Crvene zvezde, javio se iz Tel Aviva koji se nalazi pod napadom Hamasa.

Holand ove sezone nastupa za Hapoel Tel Aviv, a javnosti se oglasio iz skloništa sa porukom da je bezbedno, ali i da se ne oseća najsigurnije.

"Trenutno sam u Izraelu. Počelo je bombardovanje i prilično je ludo, čoveče. Imali smo dosta upozorenja za sklonište, zbog kojih smo morali ući u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sklonište. Ako pogledate ulice, prilično su prazne sada. Zaista, ima nekoliko ljudi, ali, da, možeš čuti bombe, osetiti ih malo, neke od njih, i jednostavno moramo ostati u skloništu u našoj sobi. Sklonište ima dvostruko staklo i čini se da imaju neku čeličnu prepreku ili nešto slično. Prilično je, prilično je jezivo, neću lagati. Ovo je zapravo drugi rat u kojem sam bio. Bio sam u Rusiji kad su napali Ukrajinu, ali to je bilo malo drugačije jer...", započeo je Holand i potom nastavio:

"Jer zaista ne osetiš to, znaš, osim pada vrednosti rublje i takvih stvari. Zaista ne osetiš bombe kao što osećaš ovde, osećaš bombe koje eksplodiraju. Dakle, najmanje reći dan je bio zanimljiv i videćemo šta će biti sutra. Govore o treningu. Ne mislim da ćemo trenirati. Uh, ne znam. Ne znam šta će se desiti, ali znate, samo dokumentujem ovo jer, eto, možda, znate... Ali, da, to je otprilike sve od mene trenutno. Siguran sam. Osećam se relativno sigurno. Dakle, to je život. Javiću vam se ponovo", dodao je Holand.

Iz glasa reprezentativca Portorika može da se čuje zabrinutost, videćemo kakva će biti odluka izraelskih klubova. Za sada se zna da će neki stranci biti prebačeni u Grčku, a među njima će verovatno biti i Džon Holand.

Ostaje nam da vidimo, a nadamo se da će se situacije smiriti uskoro i da će Izrael ponovo biti bezbedan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.