Holand: U životu ima dosta uspona i padova

Izvor: B92, 06.Apr.2023, 22:16

Holand: U životu ima dosta uspona i padova

Crvena zvezda je upisala 16. pobedu u Evroligi, jer je na svom terenu pobedili Olimpijkos sa 87:79.

Jedan od boljih Zvezdinih košarkaša na ovoj utakmici je bio Džon Holand sa 17 poena.

"Dobra timska pobeda protiv možda i najbolje ekipe u Evroligi gledajući njihov odnos pobeda i poraza. Mislim da je ovo bitno za nas za naš momentum, ostala nam je još takmičenje u ABA ligi Svaka pobeda >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je bitna za tim, iako nismo u plej-ofu, održali smo naš fokus i mislim da će nas to pripremiti za odlučujuće bitke u Jadranskoj ligi", kaže Holand.

Teška sezona za tebe, kakav je osećaj posle ovakve utakmice.

"Osećaj je dobar, u životu ima dosta uspona i padova, jednog dana igraš, drugog ne, ali bitno je da održiš to stanje uma. Stalno razmišljaš pozitivno i gledaš kako da pomogneš timu kako možeš, donosim dobru i pozitivnu energiju.Individualno će mi doneti dosta samopouzdanja, ali i ako ti i ide dobro i ako ne, tu moraš da se držiš svog puta, ne smeš biti presrećan ako ti ide dobro, i biti u depresiji ako ti ne ide kako treba. Najbitnije je biti onakav kakav si i biti pozitivan u svakom momentu"

Uspeli ste da pobedite dva puta Olimpijakos, ali ste imali neke teške poraze, kako komentarišeš te uspone i padove u sezoni.

"Takve stvari se dešavaju, kao što sam rekao i u životu ima dosta uspona i padova, čas si u borbi za top 8, pa onda nisi.Nažalost po nas nije išlo onim putem kojim smo mi želeli, ali mi se sviđa što se i dalje borimo, što se takmičimo, drago mi je što nismo pali, što i dalje igramo sa puno snage, i da tako igramo u plej-ofu ABA lige", zaključio je Džon Holand.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.