Hoće li se Zvezda još pojačati? Evo šta Grof kaže o tome!

Izvor: Sportske.net, 06.Avg.2016, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hoće li se Zvezda još pojačati? Evo šta Grof kaže o tome!

Ekipa Crvene zvezde se ekspresno oporavila od eliminacije iz kvalifikacija za Ligu šampiona, večeras je napunil mrežu Lučancima, a da li će u nova evropska iskušenja ući još jača, još uvek nije izvesno.

Fudbaleri Crvene zvezde upisali su i drugu pobedu u domaćem šampionatu, savladavši ekipu Mladosti u Lučanima sa 4:2 >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i tako nastavili sa goledama od početka sezone.

Još uvek nema utakmice u kojoj je Zvezda ovoga leta, bilo u Evropi ili na domaćoj sceni postigla manje od dva gola (Valeta 2x2, Ludogorec 2x2, Napredak 2, Metalac 3, Mladost 4), avečerašnji meč je potvrdio da ispadanje od Ludogoreca nije ostavilo značajnije posledice po Božovićevu ekipu.

Ono što posebno raduje, jeste igra Mihaila Ristića, dvostrukog asistenta večeras, koji je na najnolji način nasledio Luisa Ibanjeza koji je otišao u turski Trabzon.

Posle meča, trener Miodrag Božović je imao razloga za zadovojstvo, ali i za brigu, s obzirom da crveno-beli ove sezone još nisu odigrali nijedan meč bez primljenog gola.





''Ovu utakmicu smo otvorili vrlo brzo i srećno za nas, pa smo mogli da igramo rasterećenije. Mladost je u oba navrata davala gol u nezgodno vreme, a to smo dozvolili nekim greškama koje se ponavljaju.

Najvažnije nam je bilo da pobedimo kako bismo podigli atmosferu nakon utakmice sa Ludogorecom.

Vredelo je pogledati utakmicu i zbog gola Poletanovića, ali to je i ukupni utisak. Moramo još raditi kako bismo ispravili neke stvari'',
  izjavio je Božović na konferenciji za novinare posle meča.

A kao razlog za dva primljena gola večeras, Božović je naveo neuigranost ekipe.

''Ovo je ekipa koja je opet prvi put izašla na teren. Kada stalno menjate odbranu, dešavaju se takve stvari. Potrebna nam je uigranost i strpljenje. Teško je, i moramo da radimo i da pokušamo da ispravljamo greške. Drago mi je da smo dali više golova nego što smo primili, ali primamo po dva gola na svakoj utakmici'', istakao je Božović.

A neposredno posle meča, pred kamerama ''Arene Sport'', trener Crvene zvezde je izneo svoje mišljenje i o mogućnosti angažovanja još nekih pojačanja do kraja prelaznog roka.

''Teško je reći. Mi dovodimo igrače koji su slobodni, bez obeštećenja, a takve nije lako naći'', priznao je Božović, ne odbacujući mogućnost dovođenja novih pojačanja.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.