Izvor: Piplmetar.rs, 25.Nov.2023, 20:30

Hoće li Šabaz Nejpir biti spreman za susret sa Mesinom i Armanijem?

Košarkaš Crvene zvezde Šabaz Nejpir oporavlja se od povrede nosa koju je zadobio na utakmici sa Fenerbahčeom prošle sedmice.
On je već posle nešto više od jednog minuta igre napustio parket i krenuo put bolnice gde je ustanovljen prelom nosa posle duela sa Tajlerom Dorsijem. 
Nije ga bilo protiv Olimpijakosa u Atini, a potom ni u susretu sa Mornarom u AdmiralBet ABA ligi, ali je taj meč posmatrao pokraj parketa. Međutim, duel sa Armanijem bi mogao da igra! >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs <<
Kako javlja „Sport klub„, Nejpir je danas trenirao sa saigračima, a to bi mogao da bude znak da će Janis Sferopulos računati na njega protiv milanskog tima. Odluku o tome, grčki strateg će doneti neposredno pred meč.
Kada je reč o Adamu Hangi i Branku Laziću, na njihov povratak će se čekati još neko vreme.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Sferopulos: Očekuje nas utakmica protiv tima koga poštujemo zbog načina igre

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Nov.2023, 15:48

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je danas da poštuje ekipu Krke, ali je dodao da očekuje pobedu u devetom kolu regionalne ABA lige.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.