Hetafe pratio Zvezdino dete

Izvor: B92, 25.Avg.2014, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hetafe pratio Zvezdino dete

Prema pisanju 'Sporta', omladinski reprezentativac Srbije i fudbaler Crvene zvezde Marko Grujić nalazi se na spisku želja člana španske Primere Hetafea

Učešće na jakim turnirima, posebno na poslednjem Evropskom prvenstvu u Mađarskoj, pokazalo se kao pun pogodak za dodatnu afirmaciju igrača Crvene zvezede.

Posle Luke Jovića, Mihajila Ristića, Vukašina Jovanovića i Marko Grujić je zapao za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << oko skautima iz Španije. Prvoligaš iz Madrida Hetafe je pokazao ozbiljnu zainteresovanost za vezistu, u vidu petogodišnjeg ugovora.

Ipak, kao dete crveno-belih Grujić želi prvo da vidi svoj status na 'Marakani' i da počne da igra za najbolji tim tokom ove sezone, pa od eventualnog transfera, za sada, nema ništa.

Postoje neke indicije da ga Zvezda ustupi na dvojnu registraciju, kako bi igrao u drugim bojama ove jeseni, a ostao da trenira pod palicom šefa Crvene zvezde Nenada Lalatovića sve dok se zvanično ne pronađe filijala crveno-belih.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.