Izvor: MozzartSport.com, 18.Okt.2020, 11:57

Hapoel ponudio novi ugovor Luki Mitroviću

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde još vaga ponude

Prelazak u Hapoel iz Jerusalima krajem avgusta ove godine nije se završio osvajanjem FIBA Lige šampiona, ali Luka Mitrović je za kratko vreme ostavio jak utisak na čelnike izraelskog kluba koji su sada spremni da mu produže ostanak bar do kraja sezone.

Prema saznanjima MOZZART Sporta, Mitrović na stolu ima otvoreni poziv Hapoela da >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << produži saradnju. On je u avgustu sa Hapoelom žvrljnuo ugovor na mesec i po dana, uz mogućnost daljeg produžetka. Pored opcije ostanka u Hapoelu ima i još nekoliko ponuda. Nezvanično se može čuti da se radi o ekipama iz Španije i Jadranske lige. Mitrović je, podsetimo, imao vrlo dobre role kao igrač Mursije i Manrese u Španiji, a pet godina bio je košarkaš, kasnije i kapiten Crvene zvezde, s kojom je osvojio sve u regionalnim okvirima. Nastupao je i za Bamberg godinu dana.

Luka Mitrović je u dresu Hapoela odigrao samo jednu utakmicu u Fibinom klupskom takmičenju, ali je bio među najboljima u porazu od kasnijeg osvajača San Pablo Burgosa sa 13 poena i četiri skoka.

Momak iz Novog Sada još nije odlučio gde će da nastavi karijeru, a sve bi moglo da bude jasnije u narednih nekoliko dana.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.