Hanga: Da smo izgubili ne bih mogao da spavam tri dana VIDEO

Izvor: B92, 02.Nov.2023, 22:24

Hanga: Da smo izgubili ne bih mogao da spavam tri dana VIDEO

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga sumirao je utiske nakon pobede nad Bajernom u šestom kolu Evrolige (74:68).

Kako je rekao mađarski internacionalac, da je njegov tim upisao i peti poraz uzatopno u Evroligi, ne bi mogao da spava tri noći.

"Jedna od najtežih utakmica za mene. Bilo je tako frustrirajuće. Kada stvari ne idu onako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kako želiš. Srećan sam što smo pobedili. Mislim da je bilo važno za nas da se vratimo na pobednički kolosek, važna utakmica. Da smo danas izgubili, mislim da ne bih mogao da spavam tri dana. Hvala timu što su mi pomogli", rekao je Hanga.

Da li će tim sada igrati bolje kada je pritsak manje.

"To čak nije pritisak, već anksioznost. Ne znam koliko smo zicera promašili. To nije samo pritisak. Nismo počeli sezonu kako je trebalo, promenili smo trenera. To je na nama. Svi znamo da smo bolji od toga. Znamo da nije normalno da promašujemo toliko otvorenih šuteva. Nadam se da će nam ova pobeda pomoći", dodao je Hanga.

"Ništa. Pokušao sam da odložim loptu za Miloša, ali nije uspelo. Video sam sat. Jedini šut koji sam ubacio je bio onaj najteži", zaključio je Hanga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.