HR: Policija traga za napadačima na vaterpoliste CZ

Izvor: B92, 09.Feb.2019, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HR: Policija traga za napadačima na vaterpoliste CZ

"Splitska policija preduzela je sve potrebne akcije nakon napada na vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu, i traga za napadačima".

To je izjavila Željka Radošević iz policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Ona je naglasila da policija sumnja da je bilo više napadača.

Radošević je rekla da je policija oko 13:40 sati dobila dojavu da je nekoliko muškaraca napalo trojicu igrača >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Crvene zvezde u Splitu.

"Odmah po dojavi, policijski službenici preduzeli su sve potrebne i opsežne policijske akcije kako bi se utvrdile sve okolnosti i činjenice ovog događaja", rekla je Radošević novinarima.

Ona je dodala da policija uvek, prilikom gostovanja, osigurava sve utakmice i tvrdi da je tako bilo i u ovom slučaju.

"Utvrđujemo okolnosti kako je došlo do toga da su se igrači našli na Rivi, da li su se oni kretali u tom trenutku izvan protokola osiguranja", rekla je Radošević.

Ona je dodala da je policija zatekla jednog od napadnutih igrača, kojem je ponuđena lekarska pomoć, ali ju je on u prvom trenutku odbio, a potom je ponovo zatražio.

Prema njenim rečima, utvrđena mu je lakša telesna povreda.

Druga dvojica napadnutih igrača odbila su lekarsku pomoć, dodala je Radošević.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

POTERA ZA NAPADAČIMA: Oglasila se splitska policija! Evo koje mere su preduzete posle ataka na Zvezdine vaterpoliste

Izvor: Kurir, 09.Feb.2019

Splitska policija preduzela je sve potrebne akcije nakon napada na vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu, i traga za napadačima, izjavila je danas Željka Radošević iz policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.