HOTSPORT SAZNAJE: Novi problemi u Zvezdi, veznjak traži zaostala dugovanja pre raskida (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 17.Jan.2017, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOTSPORT SAZNAJE: Novi problemi u Zvezdi, veznjak traži zaostala dugovanja pre raskida (FOTO)

Razgovori Davida Babunskog i čelnika Zvezde započeti su u cilju rastanka.
Odlazak Makedonca iz Crvene zvezde “koči” sporazum oko raskida ugovora, a kako HotSport saznaje, Babunski je imao radni sastanak danas na stadionu sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem.
Tema su dugovanja koja potražuje vezista za godinu dana ugovora, koji je odradio. Suma nije mala, te obe strane pokušavaju da dođu do kompromisnog rešenja.
FOTO: STARSPORT Bivši vezista Barselone >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je bio standardan u mladoj reprezentaciji sa kojom se plasirao na Evropsko prvenstvo u Poljskoj i igraće protiv Srbije već u grupi.
Spominjalo se da mladog igrača žele Jang Bojs i Bursa, ali prvo treba da dobije ispisnicu od Crvene zvezde.
The post HOTSPORT SAZNAJE: Novi problemi u Zvezdi, veznjak traži zaostala dugovanja pre raskida (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.