HOTSPORT SAZNAJE: Moguć veleobrt na Marakani, novi kandidat je tu!

Izvor: HotSport.rs, 02.Jun.2017, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOTSPORT SAZNAJE: Moguć veleobrt na Marakani, novi kandidat je tu!

Vlada Milojević je i dalje prvi pik za trenera Crvene zvezde, ali se još jedan mladi stručnjak našao u konkurenciji posle odlaska iz Liježa.

Mada se činilo da je ‘aranžman’ sklopljen u Atini sa Vladanom Milojevićem za novog trenera Crvene zvezde i da ih od završenog posla čekaju samo neki detalji, ništa nije gotovo dok ne padne potpis. Zvanično u ‘Ljutice Bogdana’ su ‘zakopčani’, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << a kako ekskluzivno saznaje HotSport u finiš trke, koja trebalo da bude rešena do ponedeljka i sastanaka Upravnog odbora, uključio se Aleksandar Janković, koji je dva puta sedeo na klupi i pojedinci smatraju da sa bivšim trenerom Standarda može biti treća sreća za osvajanje domaćih trofeja i plasman u Ligu Evrope.
Do grupne faze Lige Evrope je Aleksandara Jankovića malo delilo u Bordou 2012. godine posle odlaska Roberta Prosinečkog. Kasnije je i sam smenjen na proleće, te ga je zamenio Rikardo Sa Pinto.

Tako da nas čekaju veoma burna dva dana na stadionu ‘Rajko Mitić’. Bošku Đurovskom je istekao kratkoročan ugovor, Vladan Milojević je na pol poziciji, ali očigledno ništa nije gotovo, Aleksandar Janković bi svima mogao da ‘pomrsi’ račune.
Prošle sezone je Aleksandar Janković radio kao trener u Mehelenu i Standardu iz Liježa.
The post HOTSPORT SAZNAJE: Moguć veleobrt na Marakani, novi kandidat je tu! appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.