HITNO PRIMLJEN U BOLNICU: Bivši trener Crvene zvezde mora na operaciju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 22:45

HITNO PRIMLJEN U BOLNICU: Bivši trener Crvene zvezde mora na operaciju!

Javljaju mediji iz Italije...

Nekadašnji trener Crvene zvezde Zdenjek Zeman ponovo je završio u bolnici i moraće da ide na operaciju nakon nedavnog moždanog udara koji je imao.

Zeman je još u decembru imao kratki moždani udar, odnosno ishemijski napad, da bi u međuvremenu morao da ode na nova testiraja pre nego što usledi operacija karotidne endarterektomije. Najverovatnje u ponedeljak, pišu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mediji u Italiji.

S ozirom na to da ima 76 godina, očekuje se da će se dugo oporavljati i Peskara, njegov sadašnji klub, već je krenula u razmatranje da na njegovo mesto dovede drugog trenera kako bi se Čeh na miru odmorio.

Zeman je, inače, na Marakani bio 2008. godine, ali je Zvezdu napustio posle samo pet mečeva. Razlog su bili katastrofalni rezultati, ispadanje u Evropi i činjenica da crveno-beli nisu dali gol na tri uzastopne utakmice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.