HEJ PJANO, PA HEJ PAVKOV: Evo kako je Pjanović podneo promenu reči kultne pesme Delija

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2018, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HEJ PJANO, PA HEJ PAVKOV: Evo kako je Pjanović "podneo" promenu reči kultne pesme Delija

Navijači Crvene zvezde su ga obožavali.

Posle dve decenije čuvena disko pesma „Mambo Italiano“ je dobila novog junaka u režiji navijača Crvene zvezde. Posle Mihajla Pjanovića, čast da se nađe u pesmi Delija dobio je Milan Pavkov zahvaljujući fenomenalnim pogocima priotriv Liverpula za senzacionalnu pobedu od 2:0.

Nekadašnji heroj zvezdaša Pjanović sa sipmatijama je prihvatio promenu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << reči pesme koja ga je proslavila i pratila tokom karijere.

- Pavkov je zaslužio da mu pevaju. Dečko daje golove u kontinuitetu, sjajan je, zadovoljstvo ga je gledati. Bilo je lepo opet čuti tu pesmu, podseća na neke mnogo lepe dane – rekao je Pjanović za Kurir.

Nekadašnji napadač crveno-belih nije imao priliku da igra Ligu šampiona sa Zvezdom, a bio je blizu cilja leta 2000. godine u dvomeču sa kijevskim Dinamom. Zato je oduševljen rezultatima generacije koju sa klupe predvodi trener Vladan Milojević.

- Iskreno, ovo niko nije mogao da očekuje. Nesreća je što smo dobili tri najbolja tima iz tri najbolje lige u Evropi! Napoli, PSŽ i Liverpul nalaze se među pet timova u Evropi koji su u najbolji formi! Eto, daleko bolje bi bilo da smo dobili klubove poput Bajerna ili Reala koji su u padu – ocenio je Pjanović.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.