Gvardiola evocirao uspomene na Zvezdu: Nije bilo dobro

Izvor: B92, 18.Sep.2023, 17:09

Gvardiola evocirao uspomene na Zvezdu: Nije bilo dobro

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola prisetio se svog jedinog duela protiv Crvene zvezde u igračkoj karijeri.

Mančester siti je aktuelni evropski prvak, a u utorak će od 21.00 na svom terenu dočekati Crvenu zvezdu u meču grupe G prvog kola Lige šampiona.

"Sećam se Crvene zvezde. Bio sam mali, ali sećam se kad je Diego Armano Maradona dao lobom gol u Beogradu. Sećam se i moje utakmice >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 1996. godine protiv Zvezde u Beogradu. Nismo igrali dobro, a tamo je uvek lepa i vrela atmosfera", rekao je Gvardiola na konferenciji za medije, preneo je zvanični sajt engleskog kluba.

On je istakao da igrači Mančester sitija ne smeju da se opuste.

"U redu je ako se opuste čelnici kluba, oni ne postižu golove. Osvajanje LŠ je neverovatan osećaj za naš klub. Koliko klubova je osvojilo LŠ? Nismo uradili ništa posebno, osvojili smo je samo jednom", istakao je Gvardiola.

Utakmica između Mančester sitija i Crvene zvezde biće odigrana u utorak od 21.00 u Mančesteru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.