Gurović: Da pokažem kvalitet

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Jul.2013, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gurović: Da pokažem kvalitet

Milan Gurović se tokom karijere nikada nije zadovoljavao sporednom ulogom, pa je samo bilo pitanje vremena kada će i kao trener iskočiti u prvi plan.0
(FOTO: Žurnal)
Opcija da napusti mesto prvog asistenta Crvene zvezde i preuzme kormilo FMP-a već duže vreme je aktuelna, a juče je i ozvaničena.
Naime, Gurović je preuzeo kormilo Pantera od Miloša Pejića i naredne sezone za cilj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << će imati školovanje igrača za dres sa Zvezdinim grbom.
- Mislim da je pravo vreme da se osamostalim. Nebojša Čović se složio i postao sam prvi trener FMP-a. Ovo je velika prilika za mene, a znam da tim mladim igračima da pokažem put kojim treba da se razvijaju. Na njima je da iskoriste moje znanje i iskustvo i zatim pokažu koliko vrede – rekao je Gurović.
S obzirom da pod komandom ima plejadu mladih igrača, njihov razvoj će biti prioritet u radu. A, rezultat je u podređenom položaju.
- Na raspolaganju imam igrača 1995. godište, neke i mlađe. Praktično kao da obdanište. Šta reći za igrače koji imaju tek 17 godina. Ali, znam da imam kvalitet i FMP je pravo mesto gde mogu to da pokažem.
Pripreme Pantera počinju 5. avgusta, a članovi stručnog štaba će ostati nepromenjeni.
- Nekolicina igrača će na početku biti priključeni Crvenoj zvezdi i dobiće šansu da se nametne. A, ko ne prođe, vraća se na doškolovavanje. Čeka nas dosta rada, ali nema lakog puta do uspeha – istakao je Milan Gurović.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.