Gubitnik dana: FK Crvena zvezda

Izvor: Sportski Žurnal, 06.Okt.2013, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gubitnik dana: FK Crvena zvezda

Ne ide navijačima Crvene zvezde. U subotu uveče su titulu gubitnika dana poneli košarkaši u crveno-belim dresovima, dan kasnije „slavu“ su im preoteli fudbaleri.
(FOTO: D. Žarković)
Da nam je samo znati kako je „trenerski mag“ Slaviša Stojanović spremao ekipu za duel protiv Čukaričkog, ekipe koja nije primila gol na domaćem terenu od starta sezone. Primljen gol u 17. sekundi meča još >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << dugo će peći navijače Crvene zvezde.
Srnić je bez ikakvih problema pretrčao potpuno nespremnog Novaka Martinovića, zavrnuo loptu u šesnaesterac, a Roberts Omega je uspeo da je promaši.
Imao je vremena Stojiljković da primi loptu, okrene se i nacilja mrežu gola Bobana Bajkovića. Osim pogođene prečke koji minut kasnije, od Zvezde, ekipe sa šampionskim ambicijama, ni traga ni glasa.
Sa ekipom u koju je svako od članova Uprave dovodio po nekog igrača, kojoj su „pojačanja“ Roberts Omega, Novak Martinović, Nikola Mijailović, u kojoj nema mesta za Filipa Mladenovića i Ifeanija Onjila, a u kojoj su verovali ili ne ostali Jovan Krneta, Ljubo Nenadić i Marko Mirić, jednostavno se ne može do titule.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Komentar dana: „Zvezdo, nisam stigao ni čips da otvorim“

Izvor: Sportski Žurnal, 06.Okt.2013

Crvena zvezda je poražena od Čukaričkog na Banovom Brdu. Nije to više nikakvo iznenađenje, skup fudbalera u crveno-belim dresovima daleko je od kvaliteta tima koji zaslužuje makar da bude u vrhu Jelen Super lige. U to nema dileme.. Navijači su skandiranjem i ironičnim aplauzima i povicima „Ole“...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Srnić za MOZZART: U Zvezdi su me terali da uzmem njhovog menadžera kako bih igrao, sada sam srećan

Izvor: MozzartSport.com, 07.Okt.2013, 12:54

Sinoć im je sve rekao na terenu! Asistencija i gol, plus par fenomenalnih poteza i fudbalski čas održan igračima Crvene zvezde pokazali su svu raskoš talenta Slavoljuba Srnića. Da je Zvezda normalan klub, Srnić sinoć ne bi igrao u crno-belom dresu Čukaričkog već u crveno-belom kluba sa Marakane....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.