Grujić je igrač meseca!

Izvor: Mondo, 07.Nov.2015, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grujić je igrač meseca!

Talentovani vezista Crvene zvezde Marko Grujić u izboru novinara sportskih redakcija, uključujući i MONDO; izabran za igrača oktobra.

Posle Andrije Živkovića, Aleksandra Kataija, Filipa Kneževića red je bio na Marka Grujića!

Fantastičnim partijama u toku oktobra fudbaler Crvene zvezde Marko Grujić "naterao" je novinare da glasaju za njega u anketi SOS kanala i Sindikata ’Nezavisnost’, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pa je ubedljivo "slavio" ispred Srđana Vujaklije iz Borca.

Specijalni žiri sastavljen od dvadesetak novinara iz najuticajnijih domaćih medija opredelio se za vezistu lidera na tabeli pre svega zbog golgeterskog niza započetog na utakmici protiv Novog Pazara i nastavljenog u duelima sa Spartakom, Radom i Borcem.

Pogodak koji je postigao na Banjici konkurisaće za najlepši u čitavoj sezoni, a odlična igra u manevru i veliki broj asistenciji omogućio je mladom asu ’crveno-belih’ da nadmaši konkurenciju i ubedljivo osvoji prvo mesto.

Čak 26 poena manje sakupio je najbolji strelac čačanskog Borca Srđan Vujaklija, dok plasman Slavoljuba Srnića i Aleksandra Kataija na treće odnosno četvrto mesto govori o apsolutnoj dominaciji Crvene zvezde u četvrtom kvartalu domaćeg šampionata.

Zahvaljujući golovima i sjajnoj partiji protiv Partizana, mladi fudbaler Radnika Miloš Stanković našao se u TOP 5 najboljih igrača prethodnog meseca.

KONAČAN POREDAK:

Marko GRUJIĆ 81Srđan VUJAKLIJA 55Slavoljub SRNIĆ 46Aleksandar KATAI 31Miloš STANKOVIĆ 14Nemanja STEVANOVIĆ 9Saša MARJANOVIĆ 8Filip KNEŽEVIĆ 8Mičel DONALD 4Marko DOCIĆ 4Filip STOJKOVIĆ 3Vladimir VUKAJLOVIĆ 3Nebojša GAVRIĆ 3Slaviša STOJANOVIĆ 3Tijago GALVAO 3Saša JOVANOVIĆ 2Vladimir BAJIĆ 2Aleksandar JOVANOVIĆ 2Stefan DRAŽIĆ 1Zoran POPOVIĆ 1Nenad MARINKOVIĆ 1Dragoljub SRNIĆ 1

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Grujić najbolji igrač oktobra

Izvor: MozzartSport.com, 08.Nov.2015, 10:11

Dominacija crveno-belih u izboru SOS kanala i sindikata Nezavisnost..Fudbaler Crvene zvezde Marko Grujić izabran je za najboljeg igrača meseca oktobra u anketi SOS kanala i Sindikata ''Nezavisnost''...Specijalni žiri sastavljen od dvadesetak novinara iz najuticajnijih domaćih medija, među kojima...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.