Grujić: Liverpul je sličan Crvenoj zvezdi, sledeća sezona je moja!

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2016, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grujić: ''Liverpul je sličan Crvenoj zvezdi, sledeća sezona je moja!''

Marko Grujić je u intervjuu za sajt kluba govorio od svojim prvim mesecima na ''Enfildu''.

Bivši fudbaler Crvene zvezde letos se pridružio ekipi Jirgena Klopa, u predsezoni je briljirao, postigao je tri gola, od toga jedan Barseloni, ali za sada je u Premijer ligi u drugom planu.

Očekivano, posle nastupa u Superligi Srbije, još uvek je u periodu adaptacije i potrebno mu je vreme da se navikne na engleski >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << fudbal.

Ipak, s jedne strane, on se u Liverpulu oseća kao na stadionu ''Rajko Mitić'', kao u Beogradu.

''Crvena zvezda je veoma, veoma veliki klub, poput Liverpula ovde. Oba kluba su kao velike porodice i to je jedan od razloga zbog kog sam izabrao Liverpul. Postoji slična vrsta harmonije između kluba i navijača. Na svakom koraku u gradu mogu da osetim koliko ljudi vole Liverpul. Ovaj klub ima ogroman broj navijača i u svetu, u šta sam mogao da se uverim tokom letnje turneje, to je neverovatna harmonija između navijača i kluba'', izjavio je Grujić.

On je potom priznao da mu po dolasku u Liverpul nije bilo lako i da će morati još mnogo da radi kako bi napredovao.

''Bilo mi je teško na pripremama, naročito za mene koji dolazim iz Srbije, jer je fudbal ovde na daleko višem nivou. Trčanje, tempo, vežbe, sve je mnogo teže i ja i dalje učim i prilagođavam se. Ponosan sam što imam priliku da radim sa ovakvim timom i siguran sam da će biti sve kako treba''.

Grujić će biti strpljiv i čekaće svoju šansu, a veruje da će tek naredne sezone uspeti da se nametne.

''U prvoj sezoni samo želim da učim od ovih momaka. Ogromna mi je čast da igram sa najboljim fudbalerima na svetu. Potrudiću se da se izborim za neku minutažu kako bih se dokazao i napredovao u budućnosti. Mislim da će naredna sezona biti moja i da ću tada pokazati šta sve mogu'', zaključio je Grujić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

MARKO GRUJIĆ: U Liverpulu postoji ista harmonija između kluba i navijača kao i u Zvezdi

Izvor: Kurir, 13.Sep.2016

...Grujić je početkom godine potpisao za Liverpul, ali je do kraja prošle sezone igrao na pozajmici u Crvenoj zvezdi On se tokom leta priključio novom timu.."Crvena zvezda je veoma veliki klub kao Liverpul Oba kluba su kao porodica i zato sam odlučio da dođem u Liverpul Postoji skoro ista harmonija...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.