Grofe, i nije neki fazon...

Izvor: Mondo, 17.Okt.2015, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grofe, i nije neki fazon...

Trener Crvene zvezde u medijskim nastupima često ume da nasmeje, ume da bude i neprijatan, ne koristi fraze i poštapalice, konkretno komentariše događaje, ali danas je bespotrebno prešao granicu dobrog ukusa.

Trener Crvene zvezde Miodrag Grof Božović, tvorac serije od 11 pobeda u 13 utakmica Superlige, tokom koje crveno-beli nisu poraženi, jedan je od retkih sportskih radnika čije konferencije za >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << štampu zaista jesu interesantne.

Još od predstavljanja na "Marakani", kada je šalama i konkretnim izjavama dobio a priori simpatije zvezdaša, Božović u svojim medijskim nastupima sam puni stranice sportske štampe.

Bilo je pošalica, svađa s novinarima, tihog bojkota, raspitivanja ko dolazi iz koje redakcije, najvažnije bilo je uvek izjava za koje mi, novinari, kažemo da su "krtina" i da se od njih može napraviti tekst, tema, bilo šta...

Fraze o "pravoj prvenstvenoj utakmici", "poštovanju dogovora iz svlačionice", "pružanja tog nekog svog maksimuma" i slične retko ćete ili nikad čuti na Grofovim konferencijama.

Međutim, da li u nameri da se našali ili šta već, trener Crvene zvezde danas na Banjici prešao je granicu dobrog ukusa.

Tražeći od novinara da ne hvale previše Marka Grujića, koji ne samo da je postigao divan gol u pobedi od 0:3, već konstanto igra dobro i bolje, Božović je rekao:

"Vi volite orliće, petliće i ne znam kako se zovu, ovaj... Sva ova, da ne kažem, živina".

Da mlade igrače ne treba previše hvaliti, Božović je potpuno u pravu, ali ih bez ikakvog povoda porediti sa živinom, e to i nije neka fora.

Grofe, umeš ti to mnogo bolje! Tim pre što orlići nisu živina.

Poslušajte Božovićevo izlaganje.



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.