Grof slavi pobedu

Izvor: Sportske.net, 15.Sep.2017, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grof slavi pobedu

Na premijeri 10. kola moskovski Dinamo je poražen na gostovanju u Tuli.

Arsenal je slavio 'minimlacem', jedini gol na utakmici postigao je Beljaev u 17. minutu.

Bivši mladi reprezentativac Srbije i bivši fudbaler Crvene zvezde i Rada, Goran Čaušić, odigrao je ceo meč za domaćina.

Gosti iz prestonice su imali više loptu u svom posedu, ali je Grofova četa bila opasnija po prtivnički >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << gol, tako da je trijumf od 1:0 napravedniji rezultat.

Ovo je treća pobeda ekipe Miodgraga Božovića, sa ova tri boda Arsenal je preskočio Dinamo na tabelli i trenutno se nalazi na poziciji broj 9 sa 11 osvojenih bodova, deset manje od vodećeg Zenita.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

GROF POBEĐUJE: Minimalan, ali značajan trijumf Arsenala

Izvor: HotSport.rs, 15.Sep.2017

Nekadašnji trener Crvene zvezde postaje sve konstantniji prilikom povratka u Rusiju.. . Njegovi igrači su danas savladali Dinamo iz Moskve rezultatom 1:0.. Jedini gol na meču viđen je u 17. minutu kada je mrežu zatresao Beljaev. Iako je posed bio na strani gostiju, konkretniji je bio tim iz Tule...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.