Grof o Grujiću: Biće ozbiljan igrač

Izvor: Vesti-online.com, 17.Okt.2015, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grof o Grujiću: Biće ozbiljan igrač

Izgledalo je rutinski. Crvena zvezda savladala je Rad (3:0), ali Miodrag Božović tvrdi: "Nije bilo lakoć".

- Počeli smo dosta dobro, kontrolisali dešavanja, ali da Grujić nije dao gol, bilo bi mnogo teže. Imali smo više prostora posle toga, ali smo propustili mnogo šansi i bili nonšalantni u zavšnici - rekao je Božović.

Crnogorski stručnjak pohvalio je partiju Marka Grujića, strelca fantastičnog gola na Banjici, igrača koji je postizao golove >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na poslednje tri utakmice.

- Grujić polako izrasta u ozbiljnog fudbalera. Ne bi trebalo puno da ga hvalimo, jer time činimo medveđu uslugu. On je stabilna ličnost i vuče ekipuč. Na putu je da bude odličan igrač - ocenio je Božović.

Prema njegovim rečima, povreda štopera Vukašina Jovanovića nije ozbiljne prirode i ne očekuje ga pauza.

- Bodovi su najvažniji. Idemo dalje... - zaključio je Božović.

Njegov kolega sa klupe "građevinara" Milan Milanović čestitao je crveno-belima na na zasluženoj pobedi.

- U momentima kada smo pokušavali da budemo opasniji primili smo još jedan evrogol, kao protiv Metalca. U nastavku smo želeli da napadnemo, ali smo to bezuspešno radili. Na kraju smo nerazumno odigrali, za šta smo kažnjeni sa još dva pogotka - vidno je bio razočaran.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.