Grof našao opravdanje za poraz, video i veću korist nego štetu?!

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2016, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grof našao opravdanje za poraz, video i veću korist nego štetu?!

U prvoj reakciji posle poraza od Sasuola, trener Crvene zvezde konstatovao da nije imao dovoljno vremena da uigra aktuelni sastav.

Crvena zvezda je večeras poražena od Sasuola sa ubedljivih 3:0, a posle veoma loše igre njegovog tima, Miodrag Božović je naglasio da su letošnja pojačanja stigla suviše kasno da bi se uradilo nešto više u Evropi ovog leta.

''Ekipa je sastavljana nedelju dana pre početka kvalifikacija. Sasuolo je daleko >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << uigraniji od nas'', konstatovao je Grof, a prenosi ''Informer''.

On je naglasio i da je ''velika razlika'' između Superlige i Serije A i da je ekipa Sasuola primorala njegov tim na greške.

''Razlika je bila i u brzini i u svemu. Možemo da igramo sa ovakvim ekipama, ali teško. Dok postoji šansa moramo da se nadamo'', dodao je Božović.

On je poručio da se neće izvinjavati nikome posle ovog poraza, a za razliku od mnogih koji su gledali ovu utakmicu, on je video i jednu Zvezdinu veliku dobit.

''Veća je korist sto smo dobili Ristića nego sto smo izgubili utakmicu'', istakao je on i na kraju ''poentirao''.

''Devet godina Zvezda nije igrala u Evropi zaboravili smo kako to izgleda''.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

POTPUNO IZGUBIO KONTROLU: Božović ušao u sukob sa novinarima!

Izvor: HotSport.rs, 18.Avg.2016

Obnovljen je front između MIodraga Božovića i novinara posle Zvezdinog neuspeha u Ređo Emiliji protiv Sasuola.. . – Ekipa je sastavljana nedelju dana pre početka kvalifikacija. Sasuolo je daleko uigraniji od nas. Razlika je bila i u brzini i u svemu. Možemo da igramo sa ovakvim ekipama, ali teško. Dok...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.