Grof: Što sad niste ugasili struju?

Izvor: Mondo, 07.Nov.2015, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Grof": Što sad niste ugasili struju?

Strateg Crvene zvezde nakon 14. uzastopnog trijumfa svog tima govorio o fudbalskim stvarima, a i onim van terena.

14. u nizu, ukupno 15. pobeda u sezoni za Crvenu zvezdu Miodraga Božovića!

Crvena zvezda je, kao i u mnogim prethodnim utakmicama pokazala mentalnu snagu u finišu poluvremena, pa je i u subotu u tom periodu postigla gol protiv Metalca što im je obezbedilo mirniju završnicu i pobedu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << od 2:0.

Strelac je bio Brazilac Matos, koji posle lutanja na početku sezone konačno pronalazi svoju formu, a Božović ga je posle meča i pohvalio za dobru igru.

"Utakmicu je odlučio individualni kvalitet", počeo je "Grof".

"Metalac se branio možda i najbolje od svih ekipa u ligi. Vidi se da je Vanić nešto naučio od mene, nadam se da će biti trener Zvezde jednog dana, jer je Zvezdaš... A ne mogu da se složim da smo ušli opušteno u meč, tražili smo način da damo gol, Metalac se izvanredno branio, nije bilo rutinski", kazao je trener crveno-belih.

A onda se okrenuo stvarima van fudbalskih terena...

"Najbitnije je da smo pobedili, da smo imali struju, da je Vule bio sa Kajom, Šavijom... Ne znam ko dopušta da se štampaju te vesti, neko pokušava da nas destabilizuje".

Osvrnuo se i na situaciju pre konferenciju za štampu, kada je struja na "Rajku Mitiću" ponovo isključena zbog dugova.

"Što sada nisu ugasili struju, imamo 4 slobodna dana, nego baš na konfereciju za štampu pred meč? Momci su pokazali da smo jaki. Bitno je da se piše o Šaviji i kome već... što se šunjaju da uzmu nekom lovu, možda i nas pozovu na Veliki Brat, Farmu", kazao je Božović.

Prethodnih dana spekulisalo se mnogo i o odnosu Aleksandra Kataija i njegovog menadžera, a ponajbolji fudbaler Crvene zvezde odigrao je solidno i protiv Metalca, međutim, bez konkretnog učinka.

"Katai je naš najbolji igrač i o njemu se pisalo da se potukao sa menadžerom, pa nije, pa se svađao. Sve to utiče na njega u igri. Da je asistirao Sikimiću i da je on dao gol, za mene bi bio izvanredan", kazao je Božović na komentar o Kataiju.

Crvena zvezda "beži" Partizanu 22 boda, a Miodrag Božović je pre nekog vremena rekao da je titula rešena onog trenutka kada Crvena zvezda bude imala bar 20 bodova prednosti?

"Nije titula rešena, oni imaju utakmicu manje", završio je "Grof".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.