Grof Božović: Naći ćemo nekoga za Javor

Izvor: Mondo, 16.Avg.2015, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Grof" Božović: Naći ćemo nekoga za Javor

Trener Crvene zvezde pohvalio je debitanta Mičela Donalda.

Foto: MN Press

Radnik – Crvena zvezda 0:2.

Četvrta pobeda u šest kola crveno-belih i prva bez preokreta, odnosno prva bez da je protivnik poveo.

Posle svega, trener Miodrag "Grof" Božović bio je zadovoljan.

"Bilo je neiskorišćenih šansi, ali ne toliko koliko pre. Bila je ovo jedna teška >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << utakmica za nas u kojoj nismo iskoristili prvih nekoliko prilika koje smo stvorili i posle nam je bilo teško da ih ponovo kreiramo i otvorimo ovaj dobri surdulički Radnik", rekao je Božović i dodao da mu je drago što je na kraju njegov tim našao put do pobede.

Međutim, nakon što se u prošlom kolu povredio Luis Ibanjez, u finišu meča sa Radnikom crveni karton dobio je Dušan Anđelković, tako da Božović za narednu utakmicu sa Javorom (a, to će biti meč za 1. mesto na tabeli) neće na raspolaganju imati standardnog levog beka.

Imaće, međutim nekoliko opcija, a jedna bi bila i raniji povratak Aleksandra Lukovića na teren, od projektovanog u septembru.

"Videćemo naći ćemo nekoga", rekao je Božović u kameru "Arene sport".

Upitan da prokomentariše igru debitanta, veziste Mičela Donalda, trener Crvene zvezde rekao je:

"Mislim da je danas odigrao izvanredno".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.