Grobari mu se nadaju ove zime, ali Zvezda je ušla u trku!? (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Dec.2018, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Grobari'' mu se nadaju ove zime, ali Zvezda je ušla u trku!? (video)

Da li je na vidiku i treće Zvezdino pojačanje ove zime?

Za razliku od Partizana koji tek treba definitivno da reši pitanje ostanka Zorana Mirkovića na klupi crno-belih, pa tek onda da krene u ofanzivu na pojačanja, Crvena zvezda nema tih problema.

Još prošle nedelje aktuelni šampion je angažovao dvojicu novih igrača, štopera Nemanju Milunovića iz BATE Borisova i vezistu Miloša Vulića iz Napretka, a ''Novosti'' danas otkrivaju i ko bi mogao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da bude treće zimsko pojačanje.

U pitanju je ''zlatni Orlić'' Milan Gajić, talentovani desni bek koji je već tri i po godine član francuskog Bordoa.

Nažalost, ove sezone je potpuno pao u drugi plan, odigrao samo dve utakmice i očekuje se da do kraja zimskog prelaznog roka promeni sredinu, iako je ugovorom sa Žirondincima vezan do juna 2020. godine.

Spekulisalo se u prethodnom periodu da bi i Partizan mogao da ga angažuje, veliki broj navijača crno-belih bi se obradovao njegovom dolasku, ali kako prenosi pomenuti list, Crvena zvezda je sada u pregovorima sa Bordoom, a rasplet ''zavisi od procene Francuza u vezi obeštećenja''.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.