Grigorčuk: Šanse su podjednake

Izvor: B92, 01.Avg.2013, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grigorčuk: Šanse su podjednake

Trener Černomoreca Roman Grigorčuk rekao je da utakmica u kojoj je njegova ekipa pobedila Crvenu zvezdu nije bila otvorena, ali da se igrao dobar fudbal.

Ukrajinci su u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope slavili u Odesi sa 3:1 protiv 'crveno-belih'.

"Mislim da utakmica nije bila otvorena, ali obe ekipe su igrale dobar fudbal. Bilo nam je veoma teško kada je Zvezda dala gol, ali smo uspeli da se vratimo i postignemo ipak još jedan", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je Grigorčuk.

Sada nije momenat da razmišljamo o revanšu, moramo da razmišljamo o sledećoj utakmici u prvenstvu, ali mogu da kažem da su šanse podjednake“, ocenio je Grigorčuk.

U Crvenoj zvezdi su se žalili na suđenje u Odesi, a Grigorčuk je ocenio da je ono bilo korektno.

Retko komentarišem suđenje, ali mislim da suđenje nije bilo tako loše, bilo je skroz korektno“, rekao je trener Černomoreca.

Revanš utakmica igraće se sledećeg četvrtka u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Fudbal

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Roman Grigorčuk: Suđenje nije bilo tako loše

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Avg.2013

Trener Černomoreca Roman Grigorčuk rekao je da utakmica u kojoj je njegova ekipa pobedila Crvenu zvezdu nije bila otvorena, ali da se igrao dobar fudbal.. (FOTO: FK Crvena zvezda). – Mislim da utakmica nije bila otvorena, ali obe ekipe su igrale dobar fudbal. Bilo nam je veoma teško kad je Zvezda...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.