Greši li Transfermarkt, može li Zvezda da dostigne ovu cenu za Pavkova?

Izvor: Sportske.net, 19.Jan.2020, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Greši li ''Transfermarkt'', može li Zvezda da dostigne ovu cenu za Pavkova?

I dalje traje neizvesnost oko transfera Milana Pavkova u inostranstvo. Još nema prave ponude, ali...

Još na kraju prvog dela sezone postalo je jasno da će Crvena zvezda pokušati u aktuelnom prelaznom roku da se odrekne usluga jednog od napadača, naravno u slučaju povoljne ponude iz inostranstva.

Takva ponuda se očekuje za Boaćija ili za Pavkova, ali za sada se više priča o potencijalnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odlasku srpskog napadača.

Tako danas ''Žurnal'' prenosi da postoji mogućnost da se Pavkov uskoro pridruži Marku Marinu u Al Ahliju.

Podsetimo, klub iz Saudijske Arabije je nedavno iznenadio ekspresnim dogovorom sa Marinom, za čiji transfer je izdvojio 2.25 miliona evra, ali pitanje je koliko je spreman da plati za Pavkova.

Teško da bi suma mogla da bude veća u odnosu na pomenutu za Marina, pa se postavlja pitanje da li bi je Zvezda prihvatila.

Pomenuti list skreće pažnju i na opciju da se odlazak Pavkova odloži za leto i da bi tada, u slučaju njegove golgeterske serije na proleće, cena mogla da bude i veća.

U ovom trenutku, na specijalizovanom sajtu ''Transfermarkt'', Pavkov se procenjuje na 4.5 miliona evra...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvezda - Kako se izboriti za ''pojačane'' ponude?

Izvor: Sportske.net, 19.Jan.2020

Za koje igrače ima interesovanja?..Posle iznenadnog odlaska Marka Marina u Al Ahli, usledilo je zatišje u Zvezdi, kada su u pitanju potencijalne prodaje još nekih od aktuelnih prvotimaca...To ne znači da nema interesovanja iz inostranstva, ali ponude još uvek nisu na nivou koji na ''Marakani'' očekuju...Preneli...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.