Gotovo, odlazak iz Zvezde posle kojeg je svima laknulo!

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2020, 17:38

Gotovo, odlazak iz Zvezde posle kojeg je svima laknulo!

Zvezda skinula veliki finansijski teret s vrata. Sada će biti mnogo lakše dovesti sledeće pojačanje.

Od dolaska Dejana Stankovića na klupu Crvene zvezde krajem prošle godine, iskusni španski vezista Hose Kanjas izgubio je svoje mesto u timu, pa ga od početka ove godine nije ni bilo na terenu u takmičarskim  utakmicama.

Bilo je odavno jasno da Stanković na Kanjasa ne računa ni za narednu sezonu, ali problem je bio ugovor koji je Španac >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa Zvezdom imao potpisan do narednog leta.

Nije Kanjas želeo tek tako da napusti ''Marakanu'', imao je sigurnih 500.000 evra na koje je mogao da računa ukoliko ostane do kraja ugovora u Zvezdi, ali uprava crveno-belih je uspela da ga ubedi da ipak potpiše prevremeni raskid saradnje i do kraja letnjeg prelaznog roka potraži neki drugi klub u kom bi mogao i da igra, a ne samo da prima platu.

Šta to konkretno znači?

Kako prenosi ''Informer'', Kanjas će od Zvezde na rastanku dobiti sva zaostala dugovanja, plus dve plate u iznosu od 40.000 evra kao otpremninu za prevremeni raskid ugovora.

U svakom slučaju, onih pomenutih 500.000 ostaće u Zvezdinoj kasi i moći će da se iskoriste i za dovođenje novog pojačanja. Makede, na primer, ili...?

-
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ovo je Zvezdin spisak za Evropu, nema heroja pobede nad Liverpulom

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2020

Sad je sve precizirano, spisak objavila i UEFA...Trener Crvene zvezde Dejan Stanković odredio je igrače na koje računa na startu kvalifikacija za Ligu šampiona...Bilo je odmah jasno da tu neće biti mesta za Hosea Kanjasa, koji je prema još uvek nezvaničnim informacijama pristao na raskid ugovora...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.