Gotovo, Zvezda predstavila i četvrto pojačanje! (foto)

Izvor: Sportske.net, 09.Jul.2020, 20:09

Gotovo, Zvezda predstavila i četvrto pojačanje! (foto)

Sve je jasno.

Košarkaški klub Crvena zvezda oglasio se na društvenim mrežama i predstavio svoje četvrto pojačanje za sezonu 2020/21.

Nakon Lendrija Noka, Džordana Lojda i Korija Voldena opremu kluba sa Malog Kalemegdana zadužiće i američki plejmejker Lengston Hol.

Ovaj 28-godišnji košarkaš u redove Zvezde stiže >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nakon tri godine provedene u redovima grčkog Promiteasa.

U Evropi je igrao još za Pistoju, Kantu, Bon, Kolosos sa Rodosa i zagrebačku Cibonu.

U sezoni za nama je na 13 nastupa u Evrokupu beležio 11,4 poena i 5,7 asistencija po meču.

Potpisao je dvogodišnji ugovor i na sajtu kluba navode da to "pokazuje nameru kluba da stvori oslonac tima i kostur za više sezona".

Američki plejmejker Lengston Hol, novo je pojačanje KK Crvena zvezda mts! 🔴⚪️🧬#TogetherWeStand #WeAreTheTeam #kkcz#RedAndWhiteDNA #GameON pic.twitter.com/q9D2VgwMuw

— KK Crvena zvezda (@kkcrvenazvezda) July 9, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hol je četvrto pojačanje Crvene zvezde

Izvor: RTS, 09.Jul.2020

Američki košarkaš Langston Hol novi je član Crvene zvezde, saopšteno je na sajtu kluba. . Dosadašnji plejmejker grčkog Promiteasa iz Patre ima 28 godina, a sa crveno-belima je potpisao dvogodišnji ugovor...On je četvrto pojačanje trenera Saše Obradovića za novu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.