Golman Zvezde na pozajmici u Bačkoj

Izvor: TV Arena Sport, 02.Jul.2016, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golman Zvezde na pozajmici u Bačkoj

Golman Fudbalskog kluba Crvena zvezda Filip Manojlović narednih šest meseci provešće na pozajmici u novom superligašu Bačkoj.

Talentovani golman Crvene zvezde Filip Manojlović prosleđen je odlukom stručnog štaba Miodraga Božovića na pozajmicu, pred gol novog člana Superlige.

Čuvar mreže mlađih kategorija reprezentacije Srbije napustiće pripreme šampiona Srbije u Sloveniji u petak uveče i brzo će se pridružiti novim saigračima, među >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << kojima će ostati do zimske pauze.

S obzirom na to da je prvi golman Zvezde Damir Kahriman nedavno produžio ugovor i da je njegovo mesto pred stativama "zacementirano", Božović i saradnici pružili su Manojloviću šansu da ode u redove drugog kluba u najvišem rangu i da tamo stiče iskustvo.

GDa pratite najnovija dešavanja sa sportskih takmičenja širom sveta posetite link Sportske vesti

Vesti možete pratiti i na našim Facebook  i Twitter stranicama.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.