Golman Sasuola: Zvezda je dvostruka prepreka, želimo da uberemo voće

Izvor: MozzartSport.com, 17.Avg.2016, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golman Sasuola: Zvezda je dvostruka prepreka, želimo da uberemo voće

"Sada treba da dođe na naplatu sve što smo radili prošle sezone", kaže Konsilji

Sasuolo i Crvena zvezda sastaju se u četvrtak od 20.45 na Mapei stadionu, a prvi golman italijanskog sastava Andrea Konsilji najavljuje da njegov tim čeka dvostruka prepreka na putu ka snu, a to je igranje u Ligi Evrope.

Utakmica za Vijeiru: Hoće li Ugo stići na Zvezdino Kosovo?

Kaže, prošla sezona bila je neverovatna, a sada treba da se pokupi kajmak, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << odnosno da se ubere voće.

"Imali smo sjajnu sezonu prošle godine gde smo izborili kvalifikacije čemu se nismo nadali. Sada imamo tu mogućnost. Igramo protiv Zvezde koja je dupla prepreka koja nas razdvaja od sna. Imamo veliku šansu, mirni smo, trener nas dobro sprema. Naša snaga je tim. Sada treba da uberemo voće, to jest da naplatimo sve što smo uradili prošle sezone. U ekipi je sve mirno, postoji entuzijazam. I navijači su svega svesni. Od Serije C do Evrope - imamo priliku ali i odgovornost", rekao je Konsilji, a prenosi Tutomerkato.

Ukoliko mislite da će Zvezda uspeti da iznenadi Sasuolo možete to odigrati u MOZZART kladionicama sa kvotom 5,10.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.