Golman Nikola Vasiljević se vratio u Radnik iz Crvene zvezde

Izvor: JužneVesti.com, 06.Feb.2020, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golman Nikola Vasiljević se vratio u Radnik iz Crvene zvezde

Od surduličkog Radnika je Crvena zvezda prošlog leta kupila golmana Nikolu Vasiljevića, a sada ga je na isto mesto vratila, samo na šestomesečnu pozajmicu. Sa mesta neprikosnovenog među stativama Radnika Nišlija je prelaskom u redove šampiona Srbije stigao do uloge trećeg golmana.

Ipak, u Ljutice Bogdana očito ne žele da ga se odreknu, pa ga nisu prodali, već poslali na pozajmicu. Prema rečima >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Surduličana, Vasiljević se već pridružio ekipi koja se u Antaliji priprema za prolećni deo Superlige.

Nikola Vasiljević ponovo u našem timu. Pridružio se timu u Antaliji. Dobrodošao - poručuju u Radniku.

23-godišnji golman je, iako rođeni Nišlija, u seniorskoj konkurenciji zaigrao prvi put kao član užičke Slobode. Potom je prešao u Radnički iz rodnog grada, ali tu nije dobio veliku minutažu, pa je nakon godinu dana prešao u redove drugog superligaša sa juga Srbije. Pune četiri godine je veoma uspešno čuvao mrežu surduličkog sastava, gde ga je i zapazila Crvena zvezda i otkupila prošlog leta za 300.000 evra.

Za pola godine, koliko je Vasiljević proveo u crveno-belom, na golu Radnika ustalio se Ivan Kostić, pa je sada pitanje kako će stručni štab superligaša iz Surdulice rešiti "problem" dvojice dokazanih čuvara mreže.

Inače, drugi deo sezone u Superligi bi trebalo da krene 15. februara, a u 21. kolu, prvom posle pauze, Radnik će gostovati beogradskom Partizanu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.