Gola Marakana

Izvor: RTS, 13.Okt.2010, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gola "Marakana"

Sindrom "Đenova" i u Beogradu. Crvena zvezda se ozbiljno priprema za predstojeći fudbalski derbi, ali umesto igre, "crveno-beli" više razmišljaju o dešavanjima na tribinama. Južna tribina ostala bez stolica i podeljena na dva dela.

Crvena zvezda počela je sa pripremama stadiona za predstojeći fudbalski derbi. Međutim, umesto tehničkih inovacija i poboljšanja uslova na Marakani, uprava >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << "crveno-belih" rešila je da ukloni sedišta sa južne tribine.

"Crvena zvezda, kao i uvek, na vreme brine o svim potencijalnim problemima koji mogu da se dese na utakmici. Poučeni ranijim iskustvima odlučili smo da uklonimo stolice sa južne tribine. Ovu odluku smo doneli pre nekoliko dana kada je i počela demontaža, tako da ona nema nikakve veze sa događajima u Đenovi", rekao je Ivan Petrić, menadžer za bezbednost Crvene zvezde.

Crvena zvezda se odlučila na ovakav potez, jer je u nekoliko prethodnih derbija dolazilo do demoliranja južne tribine, na kojoj su tradicionalno smešteni "grobari", najvatreniji navijači Partizana.

Takođe, južna tribina je smanjena tako što su napravljena dva, posebnom ogradom odvojena dela, i to prema zapadu i istoku, koji će popunjavati pripadnici policije.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.