Gol gura Branka Jovićića u Zvezdu - Amkar spušta cenu!

Izvor: MozzartSport.com, 02.Jul.2017, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gol gura Branka Jovićića u Zvezdu - Amkar spušta cenu!

Dobre vesti iz Perma za srpskog vicešampiona

Kada govore o rezultatskom podbačaju iz prošle sezone čelnici Crvene zvezde apostrofiraju da im je nedostajala agresiji na sredini terena! Nešto što je najjača referenca veziste Amkara iz Perma Branka Jovićića. Upravo zbog toga nekadašnji član Borca iz Čačka je ozanačen kao jedan od prioriteta letnjeg prelaznog roka.

Utorak je taj dan: Zvezda jača za napadača i štopera!

Crvena zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je krenula u ofanzivu, ali prva runda pregovora nije urodila plodom. Amkar je bio izričit u stavu da za slobodu 24- godišnjeg Srbina traži 500.000 evra. I to bez povlastima. Nisu želeli Rusi da čuju za rate, procente i druge oblike saradnje.

Crveno-beli su bili spremni da daju 300.000 evra, ali poslednje vesti iz redova Amkara idu na ruku Crvenoj zvezdi. Međutim, u poslednjih 24 sata situacija je promenila. A kako stvari stoje poljski internacionalac Januš Gol mogao bi da pogura Branka Jovičića u Crvenu zvezdu.

Pomenuti Poljak, koji je igrao u tandemu sa Jovičićem na poziciji zadnjeg veznog, bio je viđen za odlazak. Amkar nije želeo da ostane bez oba zadnja vezna, ali će, po svojoj prilici, nekadašnji član varšavske Legije ostati u Permu. Dovoljno da Jovićiću otvori vrata Marakane, odnosno da ljudi iz Amkara budu malo fleskiblniji u pregovorima sa Zvezdom.

Crvena zvezda bi mogla da dobija Jovičića za 300 ili 350 hiljada evra, a i dalje je aktulena opcija o jednogodišnjoj pozajmici koja bi koštala 200.000 evra. U tom slučaju narednog leta bi Amkar i Zvezda ponovo seli za pregovarački sto.

Mnogo toga jasnije biće tokom ponedeljka ili utorka. Kako bilo Crvena zvezda će pokušati da završi transfer do kraja sedmice kako bi mogla da prijavi Jovičića za drugo kolo kvalifikacija.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.