Izvor: MozzartSport.com, 10.Okt.2020, 17:37

Gobeljić pred dolazak Zvezde u Humsku: Nadam se da ćemo ostati neporaženi u prvenstvu

„Svesni smo šta se od nas očekuje“, kaže desni bek crveno-belih

Za desetku je učinak Crvene zvezde u Superligi. Prošlo je deset kola našeg prvenstva, branilac titule skupio je maksimalnih 30 bodova, vodi na tabeli i sa ogromnim samopouzdanjem dolazi naredne nedelje na suprotnu stranu Topčiderskog brda sa idejom da još više uveća prednost u odnosu na Partizan.

Pritom će crveno-beli >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << imati dodatni motiv, da prekinu negativnu seriju protiv večitog rivala, pošto u poslednja četiri meča, što u ligi, što u kupu, gol nisu dali. S obzirom da su izabranici Dejana Stankovića ubedljivo najefikasniji tim takmičenja gledaće da zatresu mrežu Vladimira Stojkovića.

„Očekuje nas takmičenje na tri fronta. Raduje činjenica da smo u prvenstvu neporaženi, nadam se da će tako i ostati. Plasmanom u grupnu fazu Lige Evrope ostvarili smo cilj, međutim, ne tu da se zaustavimo. U svakoj utakmici igraćemo na pobedu, nadam se da će to biti dovoljno za dobar rezultat u Evropi. Već za nekoliko dana očekuje nas najveća utakmica u Srbiji, igramo večiti derbi, svesni smo šta se od nas očekuje i spremamo se maksimalno kako bismo ispunili očekivanja navijača“, gleda Marko Gobeljić ka kompletu utakmica do naredne reprezentativne pauze.

Ovu je desni bek crveno-belih iskoristio da se osveži posle napornog ritma utakmica, koji je podrazumevao letnje kvalifikacije i plasman u grupnu fazu Lige Evrope.

„Imali smo nekoliko dana da se odmorimo, napunimo baterije. Pauza nam je bila i više nego potrebna, odigrali smo veliki broj utakmica u prethodnom periodu. Već od četvrtka počeli smo ozbiljno da se pripremamo za nastavak sezone, vredno treniramo kako bismo bili maksimalno spremni za naporan ritam utakmica koji nas očekuje“.

Posle gostovanja Partizanu, Zvezda će na put u Nemačkoj, čeka je Hofenhajm na početku Lige Evrope, a Gobeljić se nada da će, ako već ne može u Superligi, biti dozvoljeno prisustvo publike na mečevima drugog po važnisti takmičenja UEFA.

Iskreno se nadam da će se navijači uskoro vratiti na tribine. Njihova podrška nam je i više nego potrebna. Nažalost, večiti derbi će se igrati bez publike, međutim mnogo bi nam značilo ukoliko bi naši navijači bili u prilici da budu na stadionu za utakmice Lige Evrope“, dodao je Gobeljić.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.