Gobeljić: Prvenstvene mečeve da igramo dobro kao evropske

Izvor: Vesti-online.com, 27.Jul.2018, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gobeljić: Prvenstvene mečeve da igramo dobro kao evropske

Posle pobede u evropskom susretu sa Suduvom od 3:0 fudbaleri Crvene zvezde vraćaju se obavezama u domaćem šampionatu.

Izabranike Vladana Milojevića u nedelju od 19 časova očekuje susret sa niškim Radničkim iz Niša.

- Znamo da nas očekuje težak meč, ekipa Radničkog igra kvalifikacije za Ligu Evrope i ove godine, što dovoljno govori o njihovom kvalitetu. Gledao sam njihov prvi meč i zaista mi se dopao stil igre koji imaju. Predvodi ih odličan trener >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Nenad Lalatović i znamo da nam neće biti lako. Moramo dobro da se pripremimo za taj meč kako bismo osvojili tri boda - rekao je Gobeljić.

Gust raspored na startu sezone ne predstavlja problem Zvezdinim fudbalerima.

- Mi uvek verujemo u sebe, a sigurno nam je još jedan plus to što ostvarili pobedu u prethodnoj evropskoj utakmici. Sigurno je samopouzdanje u ekipi poraslo i sada je na nama da ponovimo podjednako dobar meč. Moramo da igramo prvenstvene utakmice dobro kao i evropske. Možda jeste gust raspored, ali imamo dovoljno vremena i da se odmorimo i pripremimo za meč sa Radničkim.

Gobeljić ističe da su novi igrači odlično prihvaćeni u ekipi.

- Novi fudbaleri su se odlično uklopili, na svakoj poziciji imamo više igrača koji podjednako dobro mogu da igraju. Za koga god šef da se opredeli da bude u startnoj postavi ne može da pogreši, svi dajemo svoj maksimum u svakom momentu - zaključio je Gobeljić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.