Gobeljić: Nadam se da će vam se svideti ova Zvezda

Izvor: B92, 13.Feb.2020, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gobeljić: Nadam se da će vam se svideti ova Zvezda

Fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić izrazio je uverenje u uspešni drugi deo sezone i pozvao je navijače da podrže fudbalere tog kluba protiv Čukaričkog.

"Svi smo srećni što nastavljamo sezonu. Teži deo, pripremni period, je iza nas, i sada nas očekuju izazovi u Super ligi gde stremimo najvišem cilju. Znamo snagu Čukaričkog, imaju izuzetno jak tim za naše uslove, odličnog trenera, a na umu nam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je i poslednji poraz na njihovom terenu kad smo ispustili vođstvo od 2:0. Spremni smo za jedan težak meč i nadamo se uspešnom ishodu", rekao je Gobeljić za sajt kluba.

Srpsko prvenstvo nastaviće se posle pauze za vikend utakmicama 21. kola, a Zvezda će u subotu od 14.30 igrati protiv Čukaričkog na Banovom brdu.

"Imamo mnogo noviteta u igri koje smo tokom priprema vrlo dobro shvatili i sprovodili na terenu. Nadam se ofanzivnijoj, energičnijoj Zvezdi i verujem da ćemo igrama na terenu to pokazati navijačima. Oni od nas mogu da očekuju nešto novo i nadam se da će im se svideti to što će videti. Verujem da će najverniji navijači ispuniti onaj deo gostujuće tribine na stadionu Čukaričkog i pozivam ih da dodju u što većem broju i da nas podrže u nameri i cilju da ostvarimo uspeh", kazao je Gobeljić.

On je naveo da Zvezda "kreće od nule" i da će ekipa u svakoj utakmici biti maksimalno koncentrisana, angažovana i motivisana. Zvezda posle 20 kola zauzima prvo mesto sa 55 bodova, 11 više od drugoplasiranog Partizana, dok je Čukarički sa 40 na četvrtom mestu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.