Glazer: Cilj je isti kao na početku sezone, osvajanje duple krune

Izvor: B92, 22.Feb.2024, 23:08

Glazer: Cilj je isti kao na početku sezone, osvajanje duple krune

Golman Crvene zvezde Omri Glazer je izneo očekivanaj pred duel sa Čukaričkim, u okviru 22. kola Superlige Srbije.

Crveno-beli na svom stadionu dočekuju ekipu sa Banovog Brda.

Izraelski čuvar mreže zbog povrede je propustio meč protiv Voždovca (2:1), ali se vratio na teren minulog vikenda u pobedi na gostovanju Novom Pazaru (3:0).

"Nisam mogao da poželim bolji povratak na teren. Ostvarili smo pobedu na teškom gostovanju, a uz to sam uspeo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i da ostanem nesavladan. Zbog povrede sam bio primoran da propustim utakmice na pripremama, kao i prvi meč u prolećnom delu sezone. Međutim, vredno sam radio svaki dan, kako bih što pre bio spreman. Zabeležili smo dve pobede i želimo da nastavimo u istom ritmu, s obzirom na to da je pred nama težak raspored i da nas tek očekuju utakmice sa ekipama iz gornjeg dela tabele. Cilj je isti, kao i na početku sezone, a to je osvajanje duple krune", istakao je Glazer.

Izraelac je bio oduševljen navijačima Zvezde na utakmici protiv Voždovca.

"Prva utakmica protiv Voždovca je bila za pamćenje, žao mi je što sam bio pored terena, ali sam sa druge strane imao priliku da pažljivo ispratim atmosferu i sjajne koreografije, koje su priredili naši navijači. Imam veliku želju da u subotu protiv Čukaričkog igram u istom ambijentu. Zvezdaši su nam pružili neverovatnu podršku, koja nam mnogo znači u borbi za titulu. Pozivam ih da dođu na Marakanu i u subotu, a mi ćemo učiniti sve kako bismo ih obradovali novim trijumfom", zaključio je Glazer.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.