Gilespi, daj Teodosiću 90 odsto plate i moli se za Miloševo zdravlje VIDEO

Izvor: B92, 07.Feb.2024, 00:04

"Gilespi, daj Teodosiću 90 odsto plate i moli se za Miloševo zdravlje" VIDEO

Fredi Gilespi je stigao u Crvenu zvezdu i najavljen kao pojačanje, ali do sada nije "kupio" navijače.

Osim partije protiv Partizana, u kojoj je profitirao zahvaljujući ofanzivnom skoku (ili defanzivnim propustima crno-belih), ali najviše bekovima Zvezde. Konkretno, Miloš Teodosić.

Bivši košarkaš Crvene zvezde Mirko Milićević je prokomentarisao poslednja pojačanja tima sa Malog Kalemegdana, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Fredija Gilespija i Džavontea Smarta.

"Kad vidim Gilespija, dođe mi da pozovem Čovića, da mu kažem - dajte mi dva meseca treninga, a ne želim, jer sam postao igrač u Zvezdi... Neka 90 odsto svojih prihoda koje dobija da Milošu Teodosiću i da se moli za Miloševo zdravlje da se ne povređuje... Kad sam video kako izvodi slobodna bacanja, onda sam shvatio da je moj pokojni Rajko Žižić bio Nurejev za njega, da je to bila mekoća", rekao je Milićević u podkastu "Jao Mile".

Zatim je govorio i o beku Džavonteu Smartu.

"Onda ovaj Amerikanac bek što je došao, počne nešto kako treba, pa pokaže koliki je divljak, onda počnu šutevi sa centra", rekao je Milićević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.