Generalni sekretar Crvene zvezde podneo ostavku

Izvor: BKTV News, 27.Avg.2012, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Generalni sekretar Crvene zvezde podneo ostavku

Generalni sekretar fudbalskog kluba Crvena zvezda Đorđe Stefanović potvrdio je da napušta klub iz zdravstvenih razloga.
Njegovu funkciju privremeno će u narednom periodu obavljati Stefan Pantović.
„Odlazim zbog zdravlja, što sam predsedniku Vladanu Lukiću najavio još u junu. Već tada u klubu su počeli da spremaju zamenu za mene“, rekao je Stefanović, „Zvezdi sam dao zdravlje…“.
Dosadašnji >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << generalni sekretar crveno-belih kazao je da je uprava “Zvezde” čiji je bio član učinila mnogo više nego što to javnost prihvata.
“Mislim da ova uprava, i njen predsednik zajedno sa mnom, nije dobila poštovanje koje je zaslužila, ali ja sam pokušao da od prvog trena budem otvoren i maksimalno iskren sa svima. Tvrdim da je ova uprava doživela klinički mrtvog pacijenta. Oživela je omladinsku školu, dovela ozbiljne sponzore, isplatila više od 50 igrača i sprečila da naši omladinci odlaze za UEFA ‘minimalac’. Ponosan sam onim što smo učinili”, rekao je Stefanović.
“Zvezda” je pod dosadašnjom upravom osvojila jedan kup, a Stefanović je kazao da je to jedina stvar koja joj je falila.
“Možda nas nisu ispratili rezultati, ali ubeđen sam da će ‘Zvezda’ ove sezone slaviti titulu. Uspeli smo da popravimo odnose sa UEFA i FS, i mislim da nije bila nijedna uprava koja je radila transparentnije od nas. O dugu kluba se zna sve, a to može da se proveri jednim klikom na dugme. Iza sebe ćemo ostaviti ekipu koja vredi više desetina miliona evra, a mi taj luksuz nismo imali kada smo došli u klub”, rekao je Stefanović.
“Rad u fudbalskom klubu ‘Crvena zvezda’ nije maraton nego štafeta. Ja sam svoju deonicu istrčao, ima ljudi koji će to da nastave”, dodao je on.
Sada već bivši gensek Crvene zvezde nije rekao o kakvim se zdravstvenim problemima radi, ali se od ranije zna da je dijabetičar.
Stefanović je u Zvezdu došao maja 2009. godine, kada je funkciju predsednika preuzeo Vladan Lukić.
Izvor: B92
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.