Gde ima TV prenos žreba za Ligu Evrope?

Izvor: Sportske.net, 02.Okt.2020, 10:22

Gde ima TV prenos žreba za Ligu Evrope?

Bilo je malo nedoumiuca od jutros, ali navijači Zvezde mogu da odahnu.

Ulazimo u poslednje sate pred današnji žreb grupa Lige Evrope, gde će Srbija ovoga puta imati jednog predstavnika, Crvenu zvezdu koja je sinoć u plej-ofu eliminisala Ararat-Jermeniju sa 2:1.

Znate već da će Zvezda biti smeštena u drugi šešir, a u prilogu možete da vidite ne samo kako izgledaju svi šeširi i ko su mogući >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << protivnici, nego da napravite i svoju onlajn simulaciju žreba u samo dva klika.

Ono što je bilo nejasno je koja će televizija prenositi današnji žreb, ali više ni te neizvesnosti nema, pošto je TV Arena Sport u svoju programsku šemu jutros ubacila i ovaj događaj. Dakle, od 13 časova TV prenos žreba je na kanalu Arena Sport 1.

Očekivali smo da će i RTS prenositi, ali bar do ovog trenutka, u njihovoj programskoj šemi je za 12:56 najavljen početak emisije Moja lepa Srbija: Veliko Gradište - najlepši zalazak sunca...

U svakom slučaju, Sportske.net će vas pravovremeno izvestiti koga je Zvezda izvukla.

-

-

Zašto da čekamo UEFA kad možemo sami da ''izvučemo'' Zvezdine rivale? Zabava može da počne! https://t.co/Rloz8BmFO8

— Sportske.net (@sportske) October 2, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvezda - Hoće li biti pojačanja za Ligu Evrope?

Izvor: Sportske.net, 02.Okt.2020

Odmah posle žreba oglasio se sportski direktor...Neposredno po završetku današnjeg žreba za Ligu Evrope, gde je Zvezda smeštena u Grupu L, sa Gentom, Hofenhajmom i Liberecom, stigle su i prcve reakcije iz Crvene zvezde...Od igrača prvi je svoj komentar dao Milan Gajić, koji je bio gost u studiju...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.