Gazda Kairata: Želim da nas podržavaju kao Zvezdu - njen stadion je prava Marakana!

Izvor: MozzartSport.com, 04.Jul.2015, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gazda Kairata: Želim da nas podržavaju kao Zvezdu - njen stadion je prava Marakana!

"Nadam se da će stadion biti pun", rekao je Bornabajev

Pobedio je Kairat Crvenu zvezdu na Marakani sa 2:0 u prvom meču prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, ali gazda Kairat Boranbajev još uvek je pod utiskom posle atmosfere kojoj je prisustvovao u Beogradu. On je za kazahstanki portal izjavio da je oduševljen onim što je video u Beogradu.

Bio sam svedok podrške srpskih navijača koji su navijali od početka do kraja bez obzira na rezultat. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Uopšte me ne iznenađuje činjenica da se stadion zove Marakana, zato što to jeste prava Marakana. Nadam se da će naš stadion biti pun i da ćemo imati podršku poput Zvezdine”, rekao je Bornabajev za Sports.kz.

Uporkos ubedljivom vođstvu od 2:0 iz prve utakmice Bornabajev je napomenuo da su šasne još uvek podjednake.

Revanš meč je jako bitan za obe ekipe. Ovo nije vreme za euforiju jer je samo pola posla urađeno. Želim još da poželim sreću i drugim klubovima da se plasiraju u evropske kupove. Čekamo sve fanove na Centralnom stadionu. Možemo da pobedimo ako se ujedinimo”, rekao je gazda Kairata.

Revanš meč izneđu Zvezde i Kairata igra se u četvrtak.

(FOTO:Starsphoto)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.