Gasperini nema dilemu pred početak Serije A: Lazović matirao Hertu - drugi gol u dresu Grifona! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 01.Avg.2015, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gasperini nema dilemu pred početak Serije A: Lazović matirao Hertu - drugi gol u dresu Grifona! (VIDEO)

Brzonogi vezista se našao u startnoj postavi u ovoj utakmici, pa je jasno da će iskusni strateg i te kako računati na njega u predstojećoj sezoni

Bivši fudbaler Crvene zvezde Darko Lazović nastavlja sa odličnim partijama u dresu Đenove. On je postigao i drugi pogodak na pripremnim utakmicama za klub sa stadiona Luiđi Feraris, ali je ovoga puta bio precizan protiv daleko kvalitetnijeg rivala nego što je to bio slučaj pre nekoliko dana. Lazović je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << danas u prijateljskoj utakmici matirao nemačku Hertu, pogotkom u 79. minutu i tako postavio konačan rezultat ovog meča - 2:0 (1:0).

Brzonogi vezista se našao u startnoj postavi Đan Pjera Gasperinija u ovoj utakmici, pa je jasno da će iskusni strateg i te kako računati na njega u predstojećoj sezoni.

Prvi pogodak za Đenovljane postigao je Urugvajac Dijego Laksalt, koji bi takođe ove godine mogao da dobije nešto ozbiljniju minutažu nego prethodne.

Đenova za četiri dana igra prijateljski meč sa Virtus Entelom, a sezonu započinje 22. avgusta, gostovanjem protiv Palermu na Renco Barberi.

Od srpskih igrača iz italijanske Serije A danas je pogodak postigao i vezista Verone Boško Janković u porazu njegovog tima od Hamburgera (1:2). Janković je bio strelac vodećeg gola za svoj tim u 37. minutu, ali su Nemci pogocima Olića i Holtbija došli do preokreta u drugom poluvremenu.


Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lids Junajted kao u najboljim danima! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Avg.2015, 00:02

Igrači engleskog giganta izveli akciju kao iz udžbenika...Na prijateljskoj utakmici protiv Evertona, mladi fudbaler Lidsa Aleks Movat, postigao je gol nakon sjajne akcije njegovih saigrača...Odbrambeni igrači su započeli napad i onda je nakon nekoliko kratkih dodavanja i duplih pasova lopta došla...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.