Garido: Voleo bih da ostanem u Zvezdi i posle juna

Izvor: Sportski Žurnal, 19.Apr.2013, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Garido: Voleo bih da ostanem u Zvezdi i posle juna

Reprezentativac Hondurasa Luis Garido, od dolaska na Marakanu pruža dobre partije, ustalio se u startnoj postavi baš kao i Abiola Dauda i na taj način pokazao da je klub napravio pun pogodak njihovim dovođenjem u zimskom prelaznom roku.
(FOTO: FK Crvena zvezda)
Crvena zvezda je veliki klub. Došao sam u Beograd da radim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << i pomognem timu da ostvari što bolje rezultate. Grad je prelep, ljudi su ljubazni i po isteku pozajmice u junu ne bih imao ništa protiv, naprotiv, voleo bih da ostanem u srpskom fudbalu, odnosno Zvezdi – rekao je mladi Hondurašanin u izjavi za zvanični sajt Crvene zvezde.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maksimović: Nikad ne bih prodao Crvenu zvezdu

Izvor: Sportski Žurnal, 19.Apr.2013

Ne tako davno Nikola Maksimović je bio reprezentativac Srbije. Jedan od retkih iz Crvene zvezde i uopšte Jelen Super lige za kojeg se našlo mesta u dresu sa nacionalnim obeležjima.. (FOTO: V. Marković). Brzo su se stvari promenile nagore po Zvezdinog defanzivca. Ako uopšte može da se kaže da...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.