Izvor: RTS, 05.Mar.2021, 17:16

Gajić: Čast je biti pozvan u reprezentaciju Srbije

"Presrećan sam i velika mi je čast što sam ponovo dobio poziv za nacionalni tim Srbije. Svaki igrač se potajno nada da će biti pozvan u reprezentaciju i to je za mene jedna radosna vest", rekao je desni bek Crvene zvezde Milan Gajić.
"Zahvalio bih se selektoru Stojkoviću na ukazanom poverenju. Radi se o legendi Crvene >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zvezde i srpskog fudbala, tako da je dodatna čast dobiti njegov poziv. Želeo bih da zajedno zacrtamo ciljeve i radimo na njihovom ostvarenju u narednom periodu", izjavio je Gajić za klupski sajt.

Član šampionskog tima sa Novog Zelanda podsetio je da je u mlađim kategorijama igrao i na Evropskom i na Svetskom prvenstvu.
"Osvojio sam Svetsko prvenstvo na Novom Zelandu, tako da znam kako je igrati na velikim takmičenjima. Naravno znatno je veća odgovornost igrati za „A" selekciju, ali cilj je isti. Već u martu nas očekuju tri kvalifikacione utakmice. Treba se spremati korak po korak i težiti zacrtanom cilju, a to je plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru", istakao je Gajić.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POTAJNO SAM SE NADAO: Milan Gajić PRESREĆAN zbog Piksijevog poziva

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2021

Ponovo na reprezentativnom spisku...Defanzivac Crvene zvezde, Milan Gajić, rekao je da je presrećan što se ponovo našao na reprezentativnom spisku...Gajić je član generacije koja je na Novom Zelandu osvojila svetsku titulu, a sada će imati priliku da debituje i za najbolji tim Srbije...– Presrećan...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Gajić: Hvala selektoru, cilj je da se plasiramo na Mundijal u Kataru

Izvor: B92, 06.Mar.2021, 10:38

Desni bek Crvene zvezde, Milan Gajić, presrećan je što je dobio poziv da igra za reprezentaciju Srbije u predstojećim mečevima kvalifikacija...Novi selektor "orlova", Dragan Stojković Piksi, objavio je spisak koji broji 30 imena, među kojima je i Gajićevo..."Zahvalio bih se selektoru Stojkoviću...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.