GROF OTKRIO TAJNU: Zbog OVOGA smo DOMINIRALI na BRDU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2017, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GROF OTKRIO TAJNU: Zbog OVOGA smo DOMINIRALI na BRDU (FOTO)

Crveno-beli deklasirali Čukarički sa 4:1.

Crvena zvezda je konačno zasijala punim sjajem. U najboljoj partiji ovog proleća crveno-beli su deklasirali Čukarički sa 4:1 u prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije. U čemu je tajna odlične predstave, posle nekoliko neubedljivih partija, upitan je trener šampiona Miodrag Božović.

KUP SRBIJE: Igraće se revanš, ali je Zvezda već u finalu (GALERIJA)

- Mislim da nema nikakve tajne. Naš cilj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je dupla kruna, zato smo pružili smo maksimum. Dobro smo se pre svega pripremili, postigli brzo vodeći gol, ubrzo i drugi, posle je sve bilo mnogo lakše. Posao nam je bio dodatno olakšan, jer je teren bio u odličnom stanju – istakao je popularni Grof.

Utakmicu je gledalo oko hiljadu ljudi na stadionu na Banovom brdu, a Božović je upitan da li Kup zaslužuje veću pažnju publike, na šta je on odgovorio: - - Ima mnogo ružnih stvari. Vrućina je bila danas, pa ko zna?".

Božović je naveo da je njegova ekipa delovala zrelo na terenu zato što je Čukarički igrao otvoren fudbal.

- Tako smo delovali zato što je Čukarički igrao otvoren fudbal. Da se Čukarički povukao i kalkulisao... Kada je tako, mnogo je lakše da se igra fudbal nego kada se neko brani -kazao je Božović.

Trener Čukaričkog Nenad Lalatović čestitao je Zvezdi na apsolutno zasluženoj pobedi, a posebno na igri u prvom poluvremenu.

- Koliko je Zvezda bila dobra u prvom poluvremenu, toliko smo mi bili zbunjeni. Desi se to. Prva dva gola smo primali olako, kada smo driblali gde ne treba, gledali protivničke igrače. Zvezda, po meni, ima najbolji tim u ligi, iako je izgubila od Partizana. To je dobar tim - rekao je Lalatović.

On je kazao da je Čukarički "mogao nečemu da se nada" da je Aleksandar Jevtić iskoristio veliku šansu na početku drugog poluvremena.

-Ovako nemamo o čemu da razmišljamo. Okrećemo se plej-autu i želimo da odvedemo klub tamo gde je nekad bio, medju najbolja četiri tima u Srbiji. Mislim da ćemo biti na tom nivou. Siguran sam da ćemo napraviti dobar tim za sledeću sezonu -kazao je trener kluba sa Banovog brda.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Božović objasnio zašto je Zvezda uvek efikasna na Banovom Brdu

Izvor: Telegraf.rs, 26.Apr.2017

Crvena zvezda je u velikom stilu "rešila" Čukarički u prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije, pobedila 4:1, pa sada mirno može da se posveti obavezama u prvenstvu, jer se finale masovnijeg takmičenja, posle dominantne predstave na Brdu, više ne dovodi u pitanje...Za Božovićev tim meč protiv "brđana"...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.